Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 8 common:people_all_forms

У ВИРІВСЬКОМУ НВК ДІТЕЙ ПІДВОЗИТЬ НОВЕНЬКИЙ «ШКІЛЬНИЙ АВТОБУС»

Date: 7 лютого 2020 о 08:24, Refreshed 7 лютого 2020 о 14:26
121 view

Приємна подія очікувала на учнів Вирівського НВК "ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ". З
6 лютого 2020 року школярів, які мешкають на відстані понад 2 км від ЗЗСО, а тим паче – з інших населених пунктів сільської ради, підвозить новенький шкільний автобус, спеціально пристосований для перевезення здобувачів освіти із обмеженною здатністю до пересування.

                      

Заняття починаються у школі о 08.30 ранку. Десь за десять хвилин до того і підїхав жовтенький бус, із якого гамірно висипала зграйка школярів.

       Галина Волкова (6 клас) із села Лисогубівка, маленька першокласниця Анастасія Єрко із хутора Таранське, семикласник Максим Безнощенко, Діана Рибна (5 клас) і Богдан Рибний (3 клас) - із селища Заводське, Тетяна Мусієнко із віддаленого району села Вирівка... Усього 24 учні різних класів та супроводжуючий вихователь із педагогічного колективу Алла Панченко, яка слідкує за дотриманням правил безпеки при перевезенні дітей, і директор НВК Надія Пальчун, із приємними враженнями і великим задоволенням сфотографуватись біля автобуса на згадку. Прийшла привітати шкільну родину із отриманням нового транспортного засобу голова Вирівської сільської ради Ірина Точиленко. 
         Опікується перевезенням школярів досвідчений водій Володимир Панченко, який, за словами директора, добросовісно виконує свою роботу. Він завжди спокійний та уважний на дорозі. Володимир Михайлович, звісно, задоволений новим автобусом – нова техніка завжди значно надійніша і приємніша у використанні.                                                        
        Восьмикласниця Яна Січкар, голова учнівського самоврядування, яка в курсі всіх справ, що відбуваються в навчальному закладі, також мешкає віддалено (понад 2 км)  і користується «шкільним автобусом» Вона відмітила, що в новому автобусі значно конфортніше, оскільки  він теплий, світлий, просторний та безпечний.  Супроводжуючий вихователь та водій стежать, щоб учні використовували паски безпеки. 
      Директор НВК Надія Пальчун зазначила, що отримання нового «шкільного автобусу»  – це дійсно радісна подія для навчального закладу.
- Ми отримали сертифікат на автобус саме в День Святого Миколая. І ось новенький «шкільний автобус» уже в нас, уже сьогодні перший раз підвозив школярів на навчання. Відтепер так буде кожного дня – це, перш за все, безпека дітей на дорозі, це спокій для батьків, і, звичайно, забезпечення рівного доступу до якісної освіти учнів, які проживають від навчального закладу більше, ніж за 2 кілометри! Підвіз здійснюватиметься для учнів та вихованців дошкільного навчального закладу із сіл Лисогубівка, Сарнавщина, хутора Таранського, селища Заводське, тих населених пунктів, що відносяться до Вирівської сільської ради, а також для жителів с. Вирівка, які мешкають віддалено, на відстані більше 2 км. Нам дуже приємно, що керівники району та села мають можливість робити добрі справи і роблять їх. Результатом такої підтримки  з їхнього боку є те, що у Вирівському НВК створені всі необхідні умови для розвитку і навчання дітей. Адже саме теперішнім здобувачам освіти у майбутньому доведеться розбудовувати незалежну державу. 
    У майбутньому планується використовувати автобус не тільки для підвезення дітей до ЗЗСО, а й на пізнавальні екскурсії, конкурси, спортивні змагання й інші культурно-масові заходи в межах міста та району.
                                                                                                                                                               Павло ЛІХОПІЙ

Comments:
Only authorized users can leave comments.